Потап відреагував на чутки, що вони з Настею Каменських розлучаються і живуть окремо

Потап відреагував на чутки, що вони з Настею Каменських розлучаються і живуть окремо

Український репер і продюсер Потап відреагував на чутки про те, що вони зі співачкою Настею Каменських розлучаються і живуть у різних країнах, передають Патріоти України.

У своєму Instagram музикант спробував спростувати плітки. Зокрема, він показався з виконавицею у Маямі, штат Флорида. Потап показав, як вони з Настею Каменських представляли її нову іспанськомовну пісню "Tu y Yo" одній із місцевих передач.

Таким чином репер продемонстрував, що в їхній стосунках, все гаразд, принаймні робочих. Пара перебуває разом та активно просуває новий трек Насті Каменських.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...