"Потрібно враховувати": Макаров пояснив, чому українцям важко зректися Пугачової

Заслужений журналіст України Юрій Макаров пояснив, чому навіть під час повномасштабної війни з Росією багатьом українцям важко зректися російської співачки Алли Пугачової. Наприклад, шоумен Андрій Данилко нещодавно опублікував з нею фото, а в коментарях зʼявилося чимало вдячних повідомлень від відомих і немедійних підписників зірки, передають Патріоти України.

Журналіст не вважає, що лояльність саме до Примадонни є "трагедією", адже не сприймає її як артистку, яка бодай якось впливає на культуру в Україні. Про це він розповів в інтервʼю Аліні Доротюк.

"Потрібно враховувати, що свого часу – вона нічого для цього не зробила – але Алла Пугачова була певною мірою виразом ледь відчутної опозиції. Вона була надто смілива, надто талановита для загальнорадянського естрадного російськомовного контексту. Вона ні з ким особливо не рахувалася, не робила провладні виступи", – пояснив Юрій Макаров.

І хоча артистка відкрито не виступала проти влади, для багатьох людей, які застали апогей її карʼєри, Примадонна стала голосом інтелігенції, вважає журналіст.

"Я пам'ятаю, що в моїй юності це було надзвичайно талановито. Для мого покоління талановите було мало не синонімом антирадянського. Дуже мало було прорадянських митців, які при цьому залишалися би талановитими або яскравими. Така була опозиція. Тому я не бачу в цьому аж такої вже трагедії. Вона точно не визначає культурний клімат в нашій країні і в нашому середовищі", – прокоментував українець лояльність деяких співгромадян до Пугачової. Щодо її чоловіка – Максима Галкіна – Юрій Макаров не має однозначної думки, адже ніколи за його творчістю та позицією не слідкував.

"Іноді трапляється момент, коли артисти зʼїжджають з глузду": Продюсер Ясинський пояснив, чому Винник провалив повернення в шоубіз

вівторок, 27 серпень 2024, 6:30

Відомий український продюсер Михайло Ясинський, який працює зі співачкою Олею Поляковою, висловився про провальне повернення в шоубіз артиста-втікача Олега Винника. Він виокремив кілька ключових проблем, які не бачить сам виконавець, передають Патріоти...

Не все так погано? Онкохвору Кейт Міддлтон помітили на публіці

понеділок, 26 серпень 2024, 23:25

Принцеса Уельська вперше з'явилася в храмі Crathie Kirk після того, як на початку 2024 року їй діагностували рак, передають Патріоти України. Дружина принца Вільяма була в піднесеному настрої, коли її фотографували в момент прибуття на недільну службу ...