"Повалій спалила мости з Україною": Сумська висловилася про головну зрадницю (відео)

Українська актриса Ольга Сумська, яка з перших днів вторгнення Росії веде інформаційну війну, висловилася про зрадницю Таїсію Повалій, яка перейшла на бік зла, передають Патріоти України.

Актриса в ефірі FreeDom відреагувала на виступ Повалій 9 травня в Москві, де та заспівала пісню "Рідна мати моя". "Дуже боляче. Не віриться, що все це відбувається з Таїсією. Ймовірно, вона спалила мости. Є якась грань можливого, і вона перейшла цю грань", - висловилася Сумська. Також вона відповіла на запитання журналістів, чи є ще якісь українські артисти, які її розчарували.

"Розумієте, я навіть не хочу їх чути. Я не спілкуюся з ними. Вже пізно що-небудь говорити. Це таке болюче питання, яке постійно накопичується. Проте треба було говорити раніше (коли почалася війна в Україні, - УНІАН). Найвідоміші люди, перший ешелон, від яких частково залежить громадська думка, ніяк не висловлювалися, хоча могли зробити це на самому початку. І ті сторінки, які закриті для нас, про це свідчать". - додала Сумська.

Також вона зазначила, що антивоєнні заклики на кшталт "Ні війні!"- це ні про що. У цьому немає конкретики. "А навіщо волати їх до чогось? Ми вже зрозуміли за кого вони", - сказала актриса.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...