"Повне беззаконня": Ектор Хіменес-Браво розповів, як знущалися з нього та його сім'ї

Головний суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів про небезпечну обстановку, в якій йому довелося провести 90-ті, передають Патріоти України.

Знаменитий шеф-кухар колумбійського походження вирішив розповісти на своїй сторінці в Instagram про своє минуле і про те, як він потрапив в Україну.

За його словами, цей період в його житті був одночасно прекрасним і страшним. "Найважливіший період мого життя в становленні мене як міжнародного шеф-кухаря. Це час, коли я переїхав до Канади, коли встиг попрацювати на 4 континентах. Час, коли я почав свій міжнародну кар'єру", - зазначив Ектор.

Ектор перерахував багато приємних спогадів, пов'язаних з 90-ми: життя без гаджетів, хорошу музику, цікаву моду, молодість і закоханість.

Однак, в його житті відбувалися і неприємні події. "Коли я жив ще в Медельїні та викладав у кулінарній школі SENA. Коли я намагався будувати свій бізнес, коли співпрацював з виробництвом ковбасних виробів. Час, коли в Колумбії була війна, час Пабло Ескобар, повне свавілля, коли всі, у кого хоч трохи з'явилися гроші — шантажувати, щоб ми платили "частку" або погрожували. Погрожували мені, моїм рідним, робили страшний речі", - поділився головний суддя кулінарного шоу"Майстер Шеф".

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...