"Повинна засмутити брехунів": Алла Пугачова підтримала Меладзе на тлі цькування в РФ

Російська зірка Алла Пугачова підтримала свого колегу Валерія Меладзе, якого цькують в Росії через неоднозначну позицію щодо війни в Україні, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що артист став небажаним артистом в РФ. Більш того, в країні-агресора неодноразово говорили, що Меладзе тепер не хочуть бачити і в інших країнах.

При цьому Алла Пугачова, яка зараз з сім'єю живе в Ізраїлі, спростувала цю інформацію. Вона відвідала концерт Меладзе і сказала:

"Повинна засмутити брехунів, які говорять про "провальні" концерти Валерія Меладзе в Ізраїлі. Це було свято! Пісні Костянтина Меладзе у виконанні Валери, як прекрасне вино, з роками стають тільки смачнішими і ціннішими. Салют, віра, надія і любов".

Позиція Валерія Меладзе щодо війни в Україні

У перший день повномасштабного вторгнення, 24 лютого 2022 року, він публічно засудив війну та закликав до миру. Однак пізніше він виступив на одному з російських концертів, що похитнуло впевненість українців у його засудженні злочинного режиму Кремля.

Другий раз він спробував "втертися в довіру", коли на концерті в Дубаї відповів на "Слава Україні". Тоді він прибрав мікрофон і тихо сказав: "Героям слава".

Після такого вчинку Меладзе росіяни прийшли в сказ. Вони не тільки хейтили його в соцмережах, а й навіть закликали позбавити артиста громадянства РФ. Тому він в черговий раз вирішив "перевзутися" і виправдатися за свої слова.

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...