"Повинні бути точно не "військові дії": Потап розповів, як Каменських ставиться до його колишньої дружини (фото)

Відомий український продюсер Потап (Олексій Потапенко) відреагував на слова своєї коханої Насті Каменських про його колишню дружину Ірину Горову. Репер зізнався, що задоволений стосунками, які складаються між ними, передають Патріоти України.

В інтерв'ю для YouTube-каналу Dorotye співачка Настя Каменських заявила, що в неї з Іриною Горовою "немає ніяких стосунків". Однак знаменитість прекрасно спілкується із сином Потапа Андрієм.

"Звісно, у нас чудові стосунки. Ми бачимося, він приїжджає до нас у гості з ночівлею. Льоша йому приділяє багато уваги. Це дуже важливо, тому що всі хлопчики дуже близькі з мамою, але повторюють потім за татом. Класно те, що мій Льоша – найкращий приклад наслідування як чоловік", – сказала співачка.

На запитання журналіста, чи спілкується співачка з Горовою, Каменських відповіла коротко: "У нас немає ніяких стосунків". Незабаром Потап заявив у коментарі для "КП Україна", що його влаштовує такий "дипломатичний паритет".

"Мене влаштовує їхнє спілкування між собою. Мені здається, якщо перша дружина буде дружити з моєю нинішньою, це не дуже правильно. Повинні бути точно не "військові дії", але не дружба. Це два різних періоди життя, дві різні системи взаємин, різні жінки та різні погляди на світ", – сказав він.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...