Позаздрять навіть молоді! 70-річні Українки-чилідерші шокували супер-танцем - вони називають себе дівчатками (відео)

Nice ladies - так називають себе запальні дівчатка з Харкова - інакше їх не назвеш. Вони показали українцям, що пенсійний вік - не перешкода активному способу життя, веселощам і новим досягненням, зазначають Патріоти України.

Свої таланти і здібності в чирлідінгу вони прийшли показати на "Україна має талант". І це неймовірно, адже найстаршій з танцівниць 75 років! Вік учасниць команди варіюється від 58 до 75 років і вони - рекордсменки, як найдоросліша команда з чирлідингу в Україні.

Їх 11, вони називають себе дівчатками. Найстарша 75-річна учасниця-майстер спорту з художньої гімнастики. Є ще майстер спорту зі спортивної гімнастики та лижниця, якій 71 рік і вона досі працює в університеті на кафедрі фізкультури.

Всі інші учасниці - прості жінки, ніколи не займалися спортом. Просто одного разу одна з них прийшла у фітнес-клуб, де була соціальна група, куди ходили жінки на пенсії, і вирішили заснувати першу в Україні чирлідінг групу.

За місяць зібрали команду. Сьогодні вони чемпіонки світу та Європи. "Я обожнюю дивитися на такі щасливі обличчя на цій сцені! Знаю, що найстаршій з вас - 75 років! Це дивовижно! Ви показали красиві шпагати, неймовірні підтримки і не найлегшу хореографію, а ще - харизму! У вас три "Так", - сказав Женя Кот.

Відзначимо, що шоу "Україна має талант" в десятому сезоні судять Сергій Притула, Ксенія Мішина і Євген Кот. Проект відновився в незвичайному форматі після чотирирічної перерви, показуючи кращих з кращих серед українців. Шоу виходить традиційно на каналі СТБ, а побачити його можна у вечірньому ефірі по суботах.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...