Позбулася останнього: Пугачова продала свій підмосковний замок за божевільні гроші

У кінці лютого минулого року Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним і дітьми поїхала в Ізраїль - спершу нібито на лікування, проте потім стало очевидно, що в РФ її сім'я повертатися не планує. Комік засудив військову агресію країни-окупанта, за що отримав статус іноземного агента,, передають Патріоти України.

З тих пір Примадонна стала розпродавати свою нерухомість в рф. Величезним каменем спотикання для неї став замок в підмосковному селищі Грязь, в якому співачка жила з чоловіком і дітьми. Близько року він стояв без господаря, адже продавати родове гніздо менш ніж за мільярд рублів Пугачова відмовлялася.

Проте росЗМІ повідомляють, що замок все ж знайшов свого покупця. Він торгувався з Примадонною з осені - пропонував 700 мільйонів, але артистка гнула свою лінію. Покупець "здався", коли замком зацікавився ще один потенційний клієнт, готовий заплатити необхідну суму. Також наголошується, що новий власник замку Грязь - людина з близького оточення Пугачової і Галкіна.

"Була людина, не буду називати його ім'я, це відомий бізнесмен, який хотів придбати цей будинок за 700 мільйонів рублів. Але Алла Борисівна не хотіла поступатися. Він навіть був вхожий трошки в їх сім'ю. Людина на сьогоднішній день вже має даний будинок, тобто угода все-таки вже відбулася з Аллою Борисівною", - повідомляє джерело.

Також в країні-агресорі підрахували, що з продажем замку Пугачова залишилася без будь-якої нерухомості в рф: раніше вона подарувала онукові Дені Байсарову свій пентхаус, квартиру - Христині Орбакайте, дачу на Істрі - іншому онукові, Микиті Преснякову.

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....