"Познайомитися б": Тіна Кароль поклала око на одного з героїв Маріуполя

Весь світ спостерігав, як герої Маріуполя обороняють місто. До останнього десятки жінок та чоловіків захищали суверенітет своєї країни. Довгий час вони провели в Азовсталі, відмовляючись здаватися. Там були мужні бійці полку "Азов", Нацгвардії, поліції, прикордонники та медики, передають Патріоти України.

Днями почалася евакуація поранених і українських військових, які залишилися живими. Заявляється, що захисників Маріуполя обміняють на російських військовополонених. Їхня сміливість і мужність назавжди увійдуть в історію нашої країни. Здоров'я їм і сили!

Кадри поранених та виснажених українських військових, які місяцями залишалися практично без їжі та медикаментів, ще й примудрялися давати відсіч ворогові, розлетілися по всьому світу. Їх постили багато українських знаменитостей, включаючи Тіну Кароль, яка ще й звернула увагу на те, які ж у нашій країні красиві та сильні чоловіки. Саме за таких, впевнена вона, треба виходити заміж.

"Краш. Не відвести очей. Познайомитися б. Наші захисники найкращі хлопці для шлюбу", - зауважила Тіна Кароль.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...