Претендентка на "Міс Україна 2021" у Харкові "схитрила", об'їжджаючи затор, та похвалилася своєю витівкою у соцмережі (відео)

Претендентка на Міс Україна 2021 Юлія Андрієнко в Харкові відзначилася нахабною поведінкою на дорозі. Дівчина без докорів сумління вирішила об'їхати пробку по трамвайних коліях. Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Труха", передають Патріоти України.

Відзначається, що інцидент стався на Салтівському шосе ввечері у вівторок, 28 грудня. Андрієнко виїхала на трамвайні колії, щоб об'їхати затор, що утворився на дорозі.

"Говорила, що мені не можна високу машину, інакше я буду нахабніти. І я не помилялася", - заявила претендентка на Міс Україна 2021.

Варто зазначити, що дівчина сама знімала те, як їде по трамвайних коліях, на відео, а потім виклала в Instagram-сторіс. Вчора весь Харків встав у заторах через снігопад і дівчина вирішила, мабуть, проявити свою "кмітливість". Наразі цього відео вже немає в Instagram.

Нагадаємо, що згідно з пунктом 11.9. правил дорожнього руху "забороняється виїжджати на трамвайні колії зустрічного напрямку, відокремлені від проїжджої частини трамвайні колії та розділову смугу".

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...