Претендентка на "Міс Україна 2021" у Харкові "схитрила", об'їжджаючи затор, та похвалилася своєю витівкою у соцмережі (відео)

Претендентка на Міс Україна 2021 Юлія Андрієнко в Харкові відзначилася нахабною поведінкою на дорозі. Дівчина без докорів сумління вирішила об'їхати пробку по трамвайних коліях. Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Труха", передають Патріоти України.

Відзначається, що інцидент стався на Салтівському шосе ввечері у вівторок, 28 грудня. Андрієнко виїхала на трамвайні колії, щоб об'їхати затор, що утворився на дорозі.

"Говорила, що мені не можна високу машину, інакше я буду нахабніти. І я не помилялася", - заявила претендентка на Міс Україна 2021.

Варто зазначити, що дівчина сама знімала те, як їде по трамвайних коліях, на відео, а потім виклала в Instagram-сторіс. Вчора весь Харків встав у заторах через снігопад і дівчина вирішила, мабуть, проявити свою "кмітливість". Наразі цього відео вже немає в Instagram.

Нагадаємо, що згідно з пунктом 11.9. правил дорожнього руху "забороняється виїжджати на трамвайні колії зустрічного напрямку, відокремлені від проїжджої частини трамвайні колії та розділову смугу".

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...