Прямо пропонували інтим: СолоХа розкрила пікантну деталь кастингу в один із найпопулярніших гуртів України

Українська співачка СолоХа, відома своїми піснями "Смайлик-кохайлик", "Булочка" і "Омана", зізналася, що їй надходила пропозиція від продюсера Дмитра Костюка стати учасницею популярного співочого гурту 2000-х "ВІА Гра". Утім, на той час 19-річна артистка відмовилася від слави через занадто відверті шоу, які на неї чекали в майбутньому, передають Патріоти України.

В ексклюзивному інтерв'ю OBOZ.UA СолоХа розповіла, що їй прямим текстом пропонували виступати перед оголеними чоловіками й "приймати їхню увагу". Це сталося під час одного з кастингів в тріо "ВІА Гри".

"Мені ж пропонували. Це був один із кастингів – раз на рік чи раз на пів року робили відбір дівчат. Як правило, хочеш вдало вийти заміж – йди у "ВІА Гру". У мене тоді запитували, чи готова я буду працювати не на сценах, а десь а-ля в сауні. І чи готова я приймати увагу чоловіків. Тобто це було прямим текстом, завуальовано на дуже конкретно поставлені запитання. Мені було 18-19 років. Що я могла сказати, якщо я тільки жінкою стала в 18? Для мене – один чоловік і на все життя. Такі думки тоді мала", – пояснила співачка.

Варто зазначити, що для молодих артисток бути однією з "ВІА Гри" було ледь не мрією. Раніше телеведучий Руслан Сєнічкін розповідав, що гонорари "золотого складу" (Мейхер, Брежнєва і Сєдакова) складали понад 7 000 доларів.

"Попереду ще довгий шлях": Принц Вільям прокоментував стан хворої на рак Кейт Міддлтон після закінчення хіміотерапії

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:54

Принц Уельський поділився свіжими новинами про стан здоров'я його дружини Кейт Міддлтон, хворої на рак. Нещодавно герцогиня заявила, що завершила 9-місячний курс хіміотерапії. Вільям відвідав громадську початкову школу "Швейцарська долина" в Лланеллі, ...

Прямо пропонували інтим: СолоХа розкрила пікантну деталь кастингу в один із найпопулярніших гуртів України

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:28

Українська співачка СолоХа, відома своїми піснями "Смайлик-кохайлик", "Булочка" і "Омана", зізналася, що їй надходила пропозиція від продюсера Дмитра Костюка стати учасницею популярного співочого гурту 2000-х "ВІА Гра". Утім, на той час 19-річна артист...