Проблеми почалися у трирічному віці: Дочка Меладзе вперше прокоментувала невиліковну хворобу брата

Дочка українського композитора Костянтина Меладзе - Лія - розповіла, що у її молодшого брата Валерія є невиліковна хвороба. Він страждає важкою формою аутизму. За словами дівчини, для його лікування батьки залучали лікарів навіть з Ізраїлю, передають Патріоти України.

Також у програмі ЖВЛ вона розповіла, що з трьох років хлопчик перестав самостійно себе обслуговувати і почав погано розмовляти. При цьому її мама Яна Сум весь свій час приділяє дитині, розвиває її. Також у них є няня, яка допомагає їм у вихованні Валерія.

"Іноді це горе, а в якомусь моменті - щастя. Ми всі його дуже любимо, він хороший хлопчик, велелюбний, емоційний", - сказала Лія. Крім того, Лія додала, що її батько Костянтин Меладзе дуже турботливий і робить все можливе, щоб його дітям було добре.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...