Продюсер "1+1" зробив шокуюче зізнання про стосунки Тіни Кароль та Дана Балана

Креативний продюсер «1 + 1» Володимир Завадюк жорстоко зруйнував легенду, в яку встигли повірити мільйони телеглядачів: «любовна історія» Тіни Кароль і Дана Балана була придумана для підняття рейтингів шоу, і не несе в собі нічого серйозного. Про це Завадюк заявив під час воркшопу, передають Патріоти України із посиланням на Telegram-канал «Культурна пральня».

"Історія Дана і Тіни, звичайно ж, була створена синтетично. Моя задача, як продюсера, була змусити повірити Дана в те, що він цікавий Тіні, а Тіну — в те, що Дан нею цікавиться. Історія стала настільки легендарною, настільки цікавою, настільки зачаровує, що навіть Дан і Тіна самі в неї повірили", — вважає Завадюк.

За його словами, величезна кількість людей подивилися 9 і 10 сезони завдяки цій історії. "Мені здається, що почасти 9 і 10 сезони, незважаючи на те, що там були круті учасники, круті голоси, виграв дуже сильно за допомогою цієї емоції, за допомогою любові, за допомогою цього хайпа, тому що нам вдалося зберегти рейтинги і тим самим зробити 9 і 10 сезон не менше, а почасти більш рейтинговим, ніж інші сезони", — заявив Завадюк.

Потім Завадюк прокоментував свої слова. Він попросив прибрати відео з соцмереж, оскільки, на його думку, історія Дана і Тіни стала реальністю. «Прохання видалити це сторі. Не так. Це створена історія, яка стала реальністю», — заявив Завадюк.

Нагадаємо, що 2 роки тому після шоу «Голос країни-9» фанати запідозрили співачку в романі з колегою по шоу Даном Баланом. Чутки підігрів їх спільний виступ на премії М1 Music Awards в листопаді 2019 року. Артисти співали в один мікрофон пісню «Додому», а їх губи майже торкалися.

Ймовірно, «плюси» вичавили з «лав-сторі» Тіни і Дана максимум можливого, і продовжувати її без весілля або розлучення не має сенсу. У той же час подібним визнанням Завадюк ризикує знизити інтерес до своїх шоу в майбутньому — навряд чи українцям захочеться ще раз опинитися в ролі цинічно обдурених роззяв.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...