"Професорка Ріо ввела адреналін": Лікар, який оперував принцесу Діану, розповів про останні хвилини її життя

Принцеса Діана трагічно померла після травми в автокатастрофі в Парижі 31 серпня 1997 року. Цього року лікар Монсеф Дахман, який в ту ніч був на чергуванні в паризькій лікарні Пітьє-Сальпетрієр, розповів про те, як вони з колегами боролися за життя принцеси, передають Патріоти України.

У бесіді з Daily Mail Монсеф згадав момент, коли його викликали на допомогу: "Я відпочивав в черговій кімнаті, коли мені зателефонував Бруно Ріу, старший черговий анестезіолог, і порадив мені звернутися до відділення невідкладної допомоги. Мені не сказали, що це леді Діана, а тільки те, що стався серйозний нещасний випадок з молодою жінкою. Для будь-якого лікаря, будь-якого хірурга, дуже важливо мати справу з такою молодою людиною, яка перебуває в такому стані. Тим більше, якщо вона принцеса", — згадує лікар.

Він розповів, що за результатами рентгенографії стало зрозуміло, що у Діани була внутрішня кровотеча. "Близько 2.15 ночі у неї зупинилося серце, і їй зробили масаж серця. Я зробив цю процедуру, щоб дати їй можливість дихати. Її серце не могло нормально функціонувати", — говорить лікар.

Подальше обстеження показало, що у принцеси була розірвана вена в серці, яку один з провідних кардіохірургів Франції, професор Ален Паві допоміг зашити, пише Hello!. На жаль, це не допомогло, серце принцеси Уельської все одно зупинилося.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...