Прогулювала уроки та вчила подружок курити: Однокласник розповів, що робила Пугачова у шкільні роки

Російська співачка Алла Пугачова, турботлива мама, яка виховує двійнят Лізу і Гаррі, в глибокій молодості не відрізнялася особливою старанністю й не цуралася шкідливих звичок. За словами однокласника Алли Борисівни, в школі Пугачова часто збігала з уроків, ходила по клубах, вчила своїх подруг курити, передають Патріоти України із посиланням на «Открито.lv».

Відомо, що Примадонна прив'язалася до сигарет з 14 років й курила понад 50 років. Сама співачка визнає, що дійсно прогулювала школу. Попри шкідливі звички та прогули, Примадонна вважає, що була старанною ученицею й школу любила.

Не відмовлялася Пугачова і від алкоголю. Брат Володимира Кузьміна Олександр згадував, що артистка в гарній компанії могла веселитися й випивати до ранку. Співачці приписують безліч романів. Тільки офіційних шлюбів у неї було п'ять.

Як відомо, Алла Пугачова рано почала гастролювати. У 16 років юна співачка, яку ніхто не знав, вирушила в тур по Уралу та Сибіру. Вже тоді режисери пророкували Аллі Борисівні запаморочливу кар'єру артистки.

Зараз Пугачова вже не виступає. Вона займається родиною та домом. Співачка багато часу проводить з чоловіком, дітьми, онуками. При цьому, Примадонна не забуває і про себе. Останнім часом Алла Борисівна помітно схудла, перефарбувала волосся у скандинавський блонд і тепер виглядає набагато молодшою.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...