Прохолода не завадила: Маша Єфросиніна прогулялась Києвом у сукні зі сміливим розрізом (відео)

Чого не зробиш заради нової сукні від модного бренду

Маша Єфросиніна у сукні зі сміливим розрізом / Фото з інстаграму Соні Плакидюк

Телезірка Маша Єфросиніна обожнює одягатися стильно й дорого. У її гардеробі є речі від люксових будинків мод, однак вона з задоволенням приміряє вбрання від українських брендів. Так, знаменитість постала в сукні з розрізом, ціна якої 16 тисяч гривень, зазначають Патріоти України.

В об'єктиві Соні Плакидюк ведуча позувала для одного з київських бутіків. Не змінюючи образ після студійної зйомки, Маша Єфросиніна прогулялась осіннім Києвом.

Образ Маші Єфросиніної

У парку серед пожовклого листя зірка з'явилась у легкій сукні довжини максі. Це чорне вбрання з дрібним квітковим принтом, рукавами-ліхтариками та вирізом "серце". Однак головною окрасою одягу є сміливий розріз до стегон, який звабливо оголює ніжки.

Ця літня сукня від українського бренду Ольги Слонь коштує досить дорого. Її ціна на офіційному сайті бутіка становить більше як 16 тисяч гривень.

Маша Єфросиніна у сукні з розрізом / Фото з інстаграму Соні Плакидюк

Під максіплаття Маша Єфросиніна підібрала високі шкіряні чоботи з гострим носком, схожі на ковбойські. Їх гармонійно доповнила чорна шкірянка, котра додала зухвалості романтичному образу ведучої.

Волосся знаменитість зібрала у високий хвіст, а чубчик вклала рівно. Цю стильну зачіску Єфросиніна довершила фірмовим макіяжем зі стрілками та матовою помадою пудрового кольору.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...