"Прокляття Ласкового мая": Вдова музиканта гурту розкрила ймовірну причину смерті Шатунова

Вдова колишнього учасника гурту "Ласковий май" Олена Пріко запевняє, що музикантів переслідує нечисть та забирає в них життя. Про це пише КП. Дружина загиблого клавішника Олександра Пріко впевнена, що виною всьому заздрісні фанати гурту, яких у музикантів було дуже багато, передають Патріоти України.

"Прокляття "Ласкового мая" – не хочеться у це вірити. Але заздрісників багато, вся негативна інформація однаково відбивається на людях. Прокляття це чи ні. Але на тлі заздрощів зіркам можуть побажати все, що завгодно… А тут така популярність у них. Усе це накопичилося і такий ефект. Це моя думка, нехай вона й кумедна. Але всі так рано пішли. Це, напевно, закономірність – чим яскравіше життя, тим воно коротше" — розповідає Олена.

Проте думки вдови музиканта супроводжуються реальними прикладами смертей учасників гурту. Наприклад, екссоліст Юрій Барабаш у 22 роки потрапив у смертельну аварію, сам чоловік Олени Пріко помер у 2020 році від онкології, іншого клавішника Михайла Сухомлинова застрелили у віці 19 років.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...