"Прокидаєшся, йдеш до машини, а тут тобі": Зірка "Жіночого кварталу" поскаржилася на ДТП (фото)

Зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна поділилася неприємною історією. Хтось в'їхав у багажник її автомобіля. Про це актриса повідомила в своїх Instagram-stories, передають Патріоти України.

Відзначимо, що все сталося, коли Катерина була не в машині, а мирно спала вдома. Коли вона вранці вийшла до авто - її чекав неприємний сюрприз. "Прокидаєшся, йдеш до машини, а тут тобі "доброго ранку". Тепер весь ранок заповнювати папірці", - написала в соцмережі зірка.

Однак чоловік, який в'їхав в її авто, не зник з місця події, а навпаки вирішив оформити ДТП. "Володя накосячив, все оформив і не злиняв. Світ не без добрих людей. Вдячна, що не залишив все так", - зазначила водія Катерина.

Актриса зазначила, що засмучена, що оформлення паперів займе стільки часу і виплати від страхової компанії теж, але тим не менш, це всього лише залізо.

Для довідки

Катерина Нікітіна родом з Кременчука. Народилася 22 березня 1996 року. До участі в "Жіночому кварталі" її можна було побачити у "Лізі сміху".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...