"Прокидається дика ненависть": Дружина Сасанчина у сльозах натякнула на серйозні проблеми в шлюбі

Дружина українського співака і переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина – Іванна – натякнула на серйозні проблеми в їхньому шлюбі.

Обраниця музиканта опублікувала в Instagram фото, де вона зображена у сльозах. Іванна поділилася, що робить все від неї можливе, аби зробити їхнє життя кращим. Блогерка зізналась, що зараз повністю виснажена, а на тлі цього в неї виникли проблеми зі здоров'ям.

Іванна поділилася, що може багато чого пробачити, однак їй боляче, коли знецінюють її працю. Також блогерка додала, що хоче почуватися захищеною та "мати перед собою гору". Ймовірно, таким чином Іванна натякнула, що між ними з чоловіком виникли серйозні негаразди.

"Прокидається дика ненависть! Я знаю, що я дуже багато працюю і роблю все можливе зі свого боку, щоб покращити життя! Я втомлююсь більше емоційно, аніж фізично, недосипаю, тепер ще й цілий ряд проблем зі здоров'ям. Я все можу перетерпіти, але знецінення моєї праці і всього, що я робила, це вже занадто…Я, як і будь-яка дівчина, хочу відчувати перед собою гору, за яку можна сховатися від усіх негараздів", - відверто поділилася Іванна.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...