"Прокидається дика ненависть": Дружина Сасанчина у сльозах натякнула на серйозні проблеми в шлюбі

Дружина українського співака і переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина – Іванна – натякнула на серйозні проблеми в їхньому шлюбі.

Обраниця музиканта опублікувала в Instagram фото, де вона зображена у сльозах. Іванна поділилася, що робить все від неї можливе, аби зробити їхнє життя кращим. Блогерка зізналась, що зараз повністю виснажена, а на тлі цього в неї виникли проблеми зі здоров'ям.

Іванна поділилася, що може багато чого пробачити, однак їй боляче, коли знецінюють її працю. Також блогерка додала, що хоче почуватися захищеною та "мати перед собою гору". Ймовірно, таким чином Іванна натякнула, що між ними з чоловіком виникли серйозні негаразди.

"Прокидається дика ненависть! Я знаю, що я дуже багато працюю і роблю все можливе зі свого боку, щоб покращити життя! Я втомлююсь більше емоційно, аніж фізично, недосипаю, тепер ще й цілий ряд проблем зі здоров'ям. Я все можу перетерпіти, але знецінення моєї праці і всього, що я робила, це вже занадто…Я, як і будь-яка дівчина, хочу відчувати перед собою гору, за яку можна сховатися від усіх негараздів", - відверто поділилася Іванна.

Жадан звернувся до Соловій вперше після розриву через зраду співачки і заінтригував фанатів

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 19:09

Відомий український поет та співак Сергій Жадан вперше публічно звернувся до своєї ескобраниці, виконавиці Христини Соловій, з якою розійшовся через зраду з її боку. У коментарях під іронічним постом артиста, де він розмістив скриншот заголовка із росі...

"У нас демократія, тож будь-хто може спробувати": Фронтмен гурту "Антитіла" Тополя зізнався, чи має політичні амбіції

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 11:45

Український музикант та військовослужбовець Тарас Тополя, який зараз займається волонтерською та громадською діяльністю, поділився, чи планує піти в політику. Про це він сказав в інтервʼю "24 каналу", передають Патріоти України. Лідер гурту "Антитіла" ...