"Якщо хочеться чогось - робіть!": Даша Квіткова показала обличчя після пластики (фото)

Переможниця 9 сезону шоу "Холостяк", блогер і молода мама Даша Квіткова зізналася, що зробила ринопластику. Їй не подобалася ямка на носі, і дівчина вирішила прибрати її хірургічним шляхом. На своїй сторінці в Instagram Даша показала обличчя на шостий день після операції - все в тейпах, передають Патріоти України.

Квіткова зізналася, що спочатку сумнівалася, чи варто розповідати про пластику в своєму блозі, адже більшість підписників навіть не помічали її дефект - втім, дружина Добриніна раніше "заповнювала" ямку на носі філерами.

"Мій блог втратив би свою актуальність, якби я промовчала і не розповіла все вам. У мене була ямка на носику, яку я завжди заповнювала в косметологічній клініці (це відразу відповідь на питання, чому ви її ніколи не помічали). Не раз вам про це розповідала, До речі. Мене ніс влаштовував, але часто заповнювати ямочку не можна було", - зазначила Даша.

Тоді вона зважилася на більш кардинальні заходи і пішла до хірурга. При цьому блогер підкреслила, що форму носа їй не змінювали. "І ось, як справжня дівчина, я прийняла рішення, що зроблю ріно, і раз і назавжди закрию питання з ямочкою. Хоча, насправді, я взагалі приходила до лікаря з питанням про груди, але про це пізніше. Мені ніс не дробили, візуально він не змінився, форма залишилася та ж. З'єднали хрящі і вуаля. Заснула і прокинулася з оновленим носиком", - поділилася Квіткова.

Ринопластику Даші зробив топовий пластичний хірург Едгар Камінський - колишній чоловік солістки "НеАнгелів" слави Камінської, з яким знайомий Добринін.
Дівчина також закликала підписників не боятися і не думати про те, що скажуть оточуючі.

"Чому не розповіла відразу? Зізнаюся, я як представила частину токсиків, які точно не пройдуть повз і подумала, що воно мені не потрібно. Але знаєте що? F*ck it. Мене точно не повинно хвилювати, що скажуть і як відреагують інші. До чого це я? Якщо хочеться чогось - робіть! Робіть і не соромтеся! Головне, щоб вам було добре і круто. Ніколи не думайте про те, що ж скажуть оточуючі. Вам жити з собою і з внутрішнім комфортом, а він куди важливіше", - написала блогер. У сторіз Квіткова показала, як її ніс виглядав до пластики, а також виклала фото, зроблене відразу після процедури.


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...