"Прокинувся, ніби світло увімкнули": Син Ніни Матвієнко, який став священиком, розповів про її останній день життя

Старший син легендарної української співачки Ніни Матвієнко, яка пішла у вічність рік тому через онкологічне захворювання, священнослужитель Іван Гончар розповів про останній день життя матері. Чоловік пригадав, що коли прийшов навідати артистку у лікарні, йому наснився пророчий сон, передають Патріоти України.

Про це іконописець розказав у ток-шоу "Говорить вся країна". Він зауважив: із самого дитинства Ніна Митрофанівна багато часу проводила зі своїми нащадками, а коли Іван обрав шлях служіння Богу, підтримала його.

"Перед смертю мами ми з братом приїхали причастити її. Я тоді кажу: "Мамо, я відпускаю, помирайте". Ще сон був такий особливий, що я прокинувся. Прокинувся, ніби світло увімкнули. Хтось зайшов у хату, я боком відчув, що хтось стоїть поруч і починає мені розказувати: "Подивись, як гарно в хаті". Я повертаюся і бачу – це мама. В цей момент я прокидаюся, але з такою радістю. Не скажу, що це сон навіть, таке воно напів'яву було", – поділився старший син артистки.

"Мамо, я відпускаю, помирайте": син-священнослужитель Ніни Матвієнко розповів про її останній день життя

За словами Івана Гончара, у нього досі є відчуття, що мама просто поїхала на гастролі. Чоловік зізнається: хоча і провели Ніну Матвієнко в останню путь, здається, ніби вона все ще з ними.

Легендарна співачка виховала трьох спадкоємців: священнослужителя Івана, художника Андрія та співачку Тоню, яка пішла стопами матері. Сама ж Ніна Митрофанівна зростала у великій сім'ї, де, окрінеї, було ще 10 дітей.

Наймолодший брат виконавиці Володимир приїхав до неї в лікарню, аби побути разом із сестрою, яка вже не могла говорити. Виявилося, що їхня зустріч була останньою, адже того для зірки не стало.

"Ми приїхали з дружиною, вона мені так ручку протягнула, я її взяв за руку. Там не треба було говорити. Розмова така: одне на одного дивилися і ми одне одного розуміли. Сказав пробачити, що інколи сердився на неї, не приїжджав, не спілкувався. Тоді вона прощалася з нами, вона просто прощалася. Вона це все розуміла. Там не треба було говорити. Мені запам’яталося, як вона сказала, коли ще говорила: "Як я хочу перемоги дочекатися, нашої перемоги", – пригадав чоловік.

Джерело: Обозреватель

"Таке натхнення йде, і ти сяєш": Камалія після розлучення з чоловіком-мільярдером закрутила новий роман

четвер, 10 жовтень 2024, 18:56

Українська співачка Камалія відверто зізналась, що після розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром закрутила новий роман, передають Патріоти України. Про зміни в особистому житті знаменитість розповіла у програмі "ЖВЛ представляє". Арт...

"Я вирішила випускати пісні російською": Відома українська співачка виїхала з 38-річним чоловіком в Іспанію (фото)

четвер, 10 жовтень 2024, 13:53

Українська співака Христина Герасимова, вона ж Луна, з чоловіком - 38-річним Олександром Волощуком - виїхала до Іспанії. Жінка дала інтерв'ю пропагандистським ЗМІ, де заявила, що планує випускати російськомовні пісні, передають Патріоти України. "Я вир...