"Прошу ніколи не казати, що я був громадянином Росії": Олексій Суханов різко висловився про напад на Україну

Ведучий каналу «Україна» Олексій Суханов, який одержав громадянство України, в напружений момент залишається у Києві і продовжує з колегами виконувати свою роботу на інформаційному фронті. Під час прямого включення з «Говорить Молдова» розповів про своє нинішнє життя у столиці під час війни, зазначають Патріоти України.

«Усі моменти нападу Росії переживаю тут, адже це мій дім. У нас комендантська година, звучать сирени, літають над нами літаки, звучить повітряна тривога. Люди проводять ночі у під'їздах чи підвалах своїх будинків. Але оскільки я не маю підвалу, я виходжу в під'їзд. Україна на боці добра і нікому нічого поганого не зробила, нічиї території не захоплювала. Наші доблесні воїни захищають свою країну. Багато добровольців та волонтерів, кожен із них демонструє не лише свою мужність та позицію, а й безмірну любов до своєї країни», — сказав Олексій.

За його словами, колеги з ток-шоу «Говорити Україна» також стоїчно переживають війну, тримають інформаційну оборону, стали волонтерами та допомагають армії. Згадувати про те, що раніше у Суханова був паспорт Росії, він не хоче. Каже, що тепер немає нічого спільного з варварами.

«Я громадянин України, але колись був громадянином Росії. Але ще за кілька днів до вторгнення Росії на територію України, я оголосив, що відмовляюся від своїх колишніх зв'язків із Росією. Я нічого не хочу знати про країну-варвара, країну-агресора, яка ставить на чільне місце тільки вождя, нездатного ні на що крім руйнувань. Тому прошу ніколи не говорити, що я був громадянином Росії, я громадянин України і для мене минулого не існує», — сказав Суханов.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...