Просто копія мами: Телеведуча Марічка Падалко похвалилася своєю майже дорослою дочкою (фото)

Українська телеведуча Марічка Падалко опублікувала в Instagram фотографію зі своєю молодшою дочкою Катериною, повідомляють Патріоти України.

У кадрі зірка 1+1 постала в чорному пальто і сумочкою в тон, а Катя позувала в темному пуховику. Шанувальники Падалко відзначили її нереальну схожість з дочкою. "Дочка - копія мами", Дуже красиве фото", "Ви так схожі", "Красуні", - пишуть користувачі мережі.

Крім того, Марічка супроводила сімейний знімок розповіддю про те, як вони сходили в цирк. За словами ведучої, вона зводила свою дочку на виставу без тварин, оскільки вони проти того, щоб їх примушували до роботи в цирку.

Хто така Марічка Падалко

Спочатку вона працювала ведучою спортивних новин "Проспорт". З 2006 року - ведуча ТСН. Разом з Юрієм Горбуновим вела недільну ранкову програму "Сніданок+", яка була в ефірі в 2006-2008 роках.

У 2009-2010 роках була ведучою ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Пізніше вела рубрику "Мамин щоденник" в цій програмі. Разом з Єгором Гордєєвим вела випуски ТСН в рамках ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Також вела програму "Марічкін кінозал", де розповідала малюкам про мультфільми.

У 2009 році брала участь у танцювальному шоу "Танцюю для тебе". На даний момент - одна з постійних ведучих ТСН і спеціальний кореспондент. Також Марічка одружена з Єгором Соболєвим і має трьох дітей - Михайла, Марію і Катерину.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...