Просто копія! Настя Каменських показала свого покійного батька в молодості, на якого дуже схожа

Настя Каменських уперше за довгий час з'явилася у квартирі, де жила її мама з батьком. Папа успішної української співачки помер 25 січня цього року. Довгий час мама артистки жила разом з нею та її чоловіком, продюсером Потапом, у їхньому заміському будинку, і лише нещодавно повернулася до своєї квартири, зазначають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Настя Каменських показала кадри зі святкування дня народження своєї мами Лідії.

"Я приїхала, чи не вперше після смерті тата, до квартири, в якій я жила. Лідочці зараз святкуватимемо день народження. Подивіться, яка вона в мене красуня, моя лапочка. Покажу вам багато всього, тут є такі раритетні фотки, різні штуки", - зазначила виконавиця.

Після цього Настя Каменських показала фото свого тата в молодості, і поцікавилася у підписників: "Схожа на тата?" На що більшість відповіла, що "Так". Також виконавиця зачепила запискою, яку її тато адресував її мамі.


"Уявляєте, Лідочка перебирала вдома речі, прибирала у квартирі та знайшла записку від тата, яку він колись писав на її день народження. "Мамуня! Я тебе люблю. З днем народження!". Це так мило, це так зворушливо, ніби він звідти нам передав привіт", — ніжно зауважила Настя Каменських.

Святкування дня народження мами співачки пройшло дуже весело та галасливо. Усі зібралися за святковим столом, співали пісні та багато згадували.


"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...

"Зараз я ще впевненіший у своєму виборі": Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ: "Не думав, що таке може бути у війську" Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 16:23

Зірка серіалу "Обіцянка Богу", український актор Юрій Феліпенко, який нещодавно доєднався до лав ЗСУ, розповів про свою службу, передають Патріоти України. Нині артист, який перебуває у складі батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр, минає військові ...