"Просто неймовірна!": Настя Каменських показала сідниці та груди у відкритому бікіні (фото)

Українська співачка Настя Каменських поділилася знімками, на яких позувала в яскраво-рожевому бікіні. Вона зробила кілька кадрів з різних ракурсів і засвітила засмаглі ноги та сідниці. На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала відповідні фотографії, передають Патріоти України.

Каменських була відображена з розпущеним волоссям і в сонцезахисних окулярах круглої форми. "Як же круто, коли в перервах між насиченим концертним графіком є трохи часу поніжитися на сонечку і насолодитися моментом", – написала артистка під фото.

"Красива!", "Сексуальна", "Улюблена крихітка", "Супер! Бажаю гарного відпочинку", "Ти просто неймовірна", "Спека!", "Це дуже класно! Відмінних концертів і відпочинку вам", – прокоментували знімки шанувальники співачки.

Народила первістка: Марічка Яремчук стала мамою

вівторок, 14 травень 2024, 10:30

Українська співачка Марія Яремчук, яка взяла творчу паузу та зникла з медіапростору, вперше стала мамою. Про це повідомляє ЖВЛ. В сюжеті йдеться про те, що на закритій сторінці в соцмережі Марія опублікувала відео, на якому показала помітний животик. П...

"Подоляночка": alyona alyona та Jerry Heil презентували пісню, яку планували представити на "Євробаченні-2024" замість "Teresa & Maria" (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 5:58

За добу новий трек alyona alyona та Jerry Heil набрав близько 130 тисяч переглядів та прослуховувань в мережі Ютуб. Як виявилося, новий хіт дуету, вони планували представити на Нацвідборі на Євробачення 2024. . alyona alyona та Jerry Heil презентували...