Просто вау! Нікітюк у яскравих кросівках і широких джинсах показала стиль "дівчинки-реперки" (фото)

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила поекспериментувати зі стилем і показала образ "дівчинки-реперки". Так, вона з'явилася в широких джинсах, яскравих кросівках і в довгій джинсовій куртці, передають Патріоти України.

Відповідне stories знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram (щоб подивитися фото та відео, доскрольте до кінця сторінки). Вона продемонструвала новий лук, знімаючи себе в дзеркалі. На ній були світлі джинси, які Леся доповнила темним поясом, топ блідо-рожевого відтінку і взуття з кольоровими вставками.

До свого весняного вбрання телеведуча додала маленьку чорну сумку і сонцезахисні окуляри круглої форми. "Дівчинка-блогерка, дівчинка-реперка... Ого!" – прокоментувала свою появу зірка.

Леся Нікітюк – українська телеведуча. Найбільш відома з телепередачі "Орел і Решка". У листопаді 2017-го взяла участь у другому півфіналі третього сезону шоу "Ліга сміху" на 1+1.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...