Просто вау, позаздрять молоді! 63-річна мама Дана Балана в образі вершниці захопила мережу (фото)

Мама відомого молдавського виконавця Дана Балана Людмила Балан захопила шанувальників казковими образами. Кілька нових знімків вона опублікувала у своєму Instagram, передають Патріоти України.

На одному з фото 63-річна співачка позує в яскравій червоній сукні верхи на коні, на іншому – у світло-рожевій пишній сукні на тлі водойми. «Коні дають нам крила, яких нам не вистачає», – підписала вона один зі знімків.

Фанати відреагували масою компліментів: «Казка в реальності», «Ви дуже крута і гарна», «Супер фото», «Чудова жінка», «Я захоплююся вами», «Картина», «Дуже гарно», «Як принцеса», «Яка ніжність», «Чарівна», «Озерна фея всіх рожевих берегів», «Казкова фея».

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...