Просто втік? Винник міг зникнути з України, щоб будувати кар'єру в Німеччині, - блогер

Вже не перший місяць всі цікавляться тим, куди ж зник український музикант Олег Винник. Нещодавно з'явилася інформація про те, що він припинив співпрацю зі своїм продюсером, а значить втратив права на всі хіти,передають Патріоти України.

Блогер Богдан Беспалов у своєму новому ролику припустив, що в Україні Винник обірвав кінці, щоб почати кар'єру в Німеччині, адже там виконавець встиг запатентувати своє бренд-ім'я "Оlegg Vynnyk".

"Що це означає? Швидше за все артист планує будувати свою англомовну кар'єру в Німеччині під псевдонімом Оlegg, що не порушує умов контракту з українським продюсером. Таким чином Винник підстрахував свою п*пу. Ймовірно, що гроші за скасовані концертні тури українцям не повернуть і, швидше за все, це моя суб'єктивна думка, ці гроші Винник використовує для промоушену свого нового англомовного альбому", - припустив Беспалов.

"Про це можна було б зняти цілий фільм": Сальма Гаєк і Пенелопа Крус згадали про аварійну ситуацію в літаку

понеділок, 6 травень 2024, 7:23

57-річна Сальма та 50-річна Пенелопа за два десятиліття дружби пережили чимало різних ситуацій. Пенелопа взяла у подруги інтерв'ю для останнього випуску Vogue Arabia, в якому вони згадали, як ледь не загинули в літаку, передають Патріоти України. «Одно...

Весілля року: Мільярдера Умар Камані виклав на святкування шлюбу з топмоделлю Нади Адель 20 млн фунтів стерлінгів

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

Після казкового освідчення в серпні 2021 року цими вихідними засновник бренду PLT Умар Камані та модель Нада Адель нарешті одружилися в культовому готелі Cap-Eden-Roc на півдні Франції.Засновник-мільярдер британського магазину моди PrettyLittleThing (P...