"Просто зроби це": Футболіст "Шахтаря" постібався над Путіним

Футболіст молодіжної збірної України та донецького "Шахтаря" Михайло Мудрик залишив яскраве послання для президента Російської Федерації Володимира Путіна. В Stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram 21-річний талант закликав ватажка Кремля накласти на себе руки, передають Патріоти України.

Мудирик опублікував шарж із зображенням лідера країни-агресора. На карикатурі Путін зображений на табуретці, а поруч висить петля. "Просто зроби це", – підписав картинку Мудрик, оригінально використавши рекламний слоган одного зі світових брендів із виробництва спортивного одягу та інвентарю.

Перед цим Михайло поставив Путіну риторичне питання про те, хто насправді нацист – той, хто захищає свою землю, або той, хто скидає 1000-кілограмову бомбу на мирне місто. "Путлєр міг би взагалі не нападати на Україну, а просто щодня крутити по телевізору, що вже взяли Україну. І вони в це вірили б", – зазначив Мудрик.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...