Причина була дуже конкретна: Чому дочка Єлизавети ІІ завжди недолюблювала Леді Ді

Єдина дочка Єлизавети II і принца Філіпа принцеса Анна відчувала неприязнь до принцеси Уельської Діани. За словами королівського письменника Річарда Кея, "Анні не подобалося, як вона виконувала свій королівський борг". У дочки Єлизавети II був набагато більш традиційний підхід до монархії і королівських обов'язків. Про це повідомляє видання Express, передають Патріоти України.

"Їй не подобалося, як вона виконувала свій обов'язок, і те, як вона використовувала ЗМІ для просування власного бренду. У Анни в той час був набагато більш традиційний підхід до монархії і королівського боргу. Через це в дочки королеви виникла сильна неприязнь до леді Ді", – розповів детальніше королівський експерт.

Нагадаємо, принцеса Діана загинула в 1997 році в автокатастрофі в Парижі. Після події її доправили в лікарню, де вона померла через дві години. Точну причину аварії встановити не вдалося. Існує низка версій, включаючи алкогольне сп'яніння водія, необхідність їхати на величезній швидкості, щоб втекти від переслідувань папараці, а також різні теорії змови.


"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...