"Пригод" було мало? Колишня наречена Кличка повернулася до бойфренда-насильника після його звільнення з в'язниці

Екскохану українського боксера Володимира Кличка, американську актрису Гайден Панеттьєрі помітили на побаченні з Браяном Хікерсоном, якого раніше звинуватили в домашньому насильстві. Вони в компанії своїх друзів насолоджувалися відпочинком в Західному Голлівуді, передають Патріоти України.

Гайден пішла на романтичну зустріч зі своїм ексобранцем відразу ж після того, як він вийшов з в'язниці.

Браян Хікерсон провів за гратами 45 днів. Причиною ув'язнення чоловіка стало те, що він жорстко бив Панеттьєрі. Відомо, що на даний момент йому дали чотири роки випробувального терміну, а також відправили на спеціальні курси, де чоловікам пояснюють, що насильство і погане поводження не приведе ні до чого хорошого.

"Я насолоджувався слабоалкогольних м пивом, а Гайден не пила. Ми пішли в новий ресторан, розташований в Техасі, адже, як хлопець з півдня, я великий шанувальник музики кантрі. Так що так, там були і танці. Ми з Гайден більше не разом , але працюємо над дружбою", – розповів Хікерсон.

Браян Хікерсон і ексобраниця Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі почали зустрічатися три роки тому. Через півроку в ЗМІ з'явилися заяви про те, що чоловік сильно побив Гайден. Після цього інциденту його заарештували, проте невдовзі випустили під заставу.

У минулому році сталася аналогічна ситуація – Хікерсон знову побив дівчину. Панеттьєрі подала в суд і було прийнято рішення заборонити чоловікові наближатися до Гайден. Через два місяці екскоханого Гайден офіційно звинуватили в домашньому насильстві і висунули йому кримінальне обвинувачення. У квітні він був заарештований.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...