"Приїду до вас клеїти шпалери і білити стелі": Осадча підтримала жителів оточеного Маріуполя

В Маріуполі Донецькій області склалася критична обстановка-місто знаходиться в оточенні окупантів. Противник також перешкоджає створенню "зелених коридорів" для евакуації і не дає доставити туди гуманітарну допомогу, повідомила українська телеведуча Катя Осадча, передають Патріоти України.

"Я отримую тисячі повідомлень з Маріуполя. Плачу від безсилля... повірте, ми чуємо кожного, це жахлива, підступна війна і божевільні обстріли, що не дозволяють поки дістатися до людей. Блокування гуманітарних вантажів, скасування зелених коридорів - ворог у нас жорстокий і безжальний", - написала Осадча.

Також телеведуча підкреслила, що ніхто про Маріуполь не забуває, а ЗСУ борються за місто. "Ми обов'язково побачимося, я ніколи не була в Маріуполі і після перемоги приїду до вас клеїти шпалери і білити стелі в новеньких будинках", - підсумувала Осадча.

Народні прикмети на 27 вересня. Що цього дня традиційно їли українці, аби вдома був достаток

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:05

27 вересня за новим церковним календарем (10 жовтня за старим) - день пам'яті мученика Каллістрата і його побратимів, Гімнасія та інших. За старим календарним стилем - Воздвиження Хреста Господнього, а також день пам'яті святителя Іоанна Златоуста і Лі...

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...