"Приємного літа": Моніка Беллуччі вразила відвертим фото, зробленим у молодості

Моніка Беллуччі опублікувала нове фото, на якому позує Ізабель Снайдер. Актриса заграє з камерою і виглядає юною і приголомшливо красивою. Шанувальники блогу Беллуччі просто ахнули, коли побачили цей кадр, зазначають Патріоти України.

Моніка постала на фото в облягаючому топі без рукавів, під який не стала надягати нижню білизну. Доповнили образ екс-дружини Венсана Касселя шорти-комбінезон. Моніка з розпущеним волоссям кумедно кривляється на камеру, приклавши пасмо над верхньою губою.

"У моїх архівах, фото від Ізабель Снайдер, граю з моїми вусами Далі. Приємного літа", - зробила життєрадісний підпис зірка.

Варто було Моніці опублікувати знімок, як на неї обрушився шквал компліментів і численних емодзі у вигляді сердечок і вогників. Шанувальники не можуть намилуватися досконалим тілом розкішної актриси і її безумовною красою.

До слова, старша дочка Моніки успадкувала від Беллуччі багато кращих рис. Зараз дівчина активно почала зніматися для модних брендів і журналів, і їй пророкують славу не меншу, ніж у мами.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...