Завітали не тільки друзі: Аліна Гросу показала, хто прийшов привітати її з днем народження (фото)

Українська співачка Аліна Гросу відсвяткувала 8 червня 26 років, і в своєму акаунті в Instagram показала, як проходила її вечірка в одному з закладів на березі річки, передають Патріоти України.

"Друзі мої, дякую вам за ваші поздоровлення, за стільки приємних і красивих слів, за те, що знайшли час, за неймовірний подарунок — вашу любов. Я ціную те, що наша дружба перевірена роками і ми вже стільки років разом, за щирість і відданість… Спасибі, що я не самотня! Спасибі, що мені є заради кого і чого жити! Спасибі, що надихаєте, спасибі що підтримуєте і що вірите в мене", — написала під знімками Аліна.

Головним гостем на святі був, звичайно ж, бойфренд співачки, 37-річний Роман Полянський. На одному з фото, яким Гросу поділилася в Instagram, вона позує в обіймах свого коханого.

Привітати іменинницю також прийшли і зоряні друзі. Зокрема співачка Камалія і співак Віталій Козловський, який нещодавно змінив імідж і став блондином.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...