"Прийшов до мене в номер в одному рушнику": Російська співачка згадала про помсту Кобзона через відмову в близькості

Російська співачка Віка Циганова знову висловилася про покійного артиста Йосипа Кобзона, який, як вона вважає, завдав удару по її кар'єрі після відмови у близькості. Про Кобзона артистка заговорила у новому інтерв'ю для "Собеседника", передають Патріоти України.

"Про Кобзона навіть після смерті не можна говорити, інакше прилетить. Двадцять років забуття, чорна мітка на телебаченні. А з приводу інтерв'ю у Кудрявцевої, я все, що сказала, сказала з гумором. Я не сама остання жінка, А Йосип Давидович – чоловік, такі сьогодні – рідкість. Думаю, він би на мої слова не образився", – заявила вона.

Близько двох років тому 58-річна Циганова в інтерв'ю Лері Кудрявцевій заявила, що отримувала двозначні пропозиції від Йосипа Кобзона – нібито той запропонував їй інтим після виступу на корпоративі.

"Пролунав наполегливий стукіт у стінку номера, не у двері, в стінку. А я не знала, що в сусідньому номері живе Кобзон. Думаю, піду дізнаюся, чого від мене хочуть, а то цей стукіт, а я спати хочу. Стукаю у двері, а там Йосип Давидович майже ні в чому, в рушнику, мабуть, після душу. Він запросив мене в номер попити чаю. Але я сказала, що ще жити хочу, а чоловік у мене ревнивий. Ви – чоловік порядний, я теж, давайте залишимося живі й здорові, а то мене чекає доля Дездемони", – розповіла Циганова.

Співачка категорично відмовилася, й це стало початком ворожнечі між нею та Кобзоном: "Чоловік засмутився. Він навіть розлютився на мене. Затаїв він на мене образу років на 20. Я 20 років не з'являлася на телеекранах, ось і все".

Нагадаємо, Йосип Кобзон помер 30 серпня 2018 року. До цього Україна позбавила народного артиста Росії Йосипа Кобзона державних нагород, і заблокувала його активи.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...