"Приїжджаєш туди з книгами, не лише своїми": Російська письменниця Донцова відкрито підтримала окупантів і прислужилась Путіну

Письменниця-путіністка Дар'я Донцова розповіла, що періодично відвідує Головний військовий клінічний госпіталь РФ, де перебувають поранені російські військові. Про це вона розповіла пропагандистському виданню ТАСС, передають Патріоти України.

Донцова впевнена, що завдяки стійкості військових, їхніх дружин і матерів, Росію нікому не вдасться зламати.

«Приїжджаєш туди з книгами, не лише своїми. У щелепно-лицьовому відділенні до Бурденка з пораненими може приїхати також хтось із родичів: мама чи дружина. Вони приїжджають і допомагають своїм чоловікам, допомагають своїм синам. Це просто якийсь жіночий подвиг», – наголосила письменниця.

Зазанчається, що Дар'я Донцова також підтримала рішення Володимира Путіна висунутись як кандидат на виборах президента РФ у 2024 році.

«Я дуже хочу, щоб у нашій країні все було добре. Тому що я хочу жити у стабільній країні, мені хочеться, щоб мої діти могли відвідувати школу, здобути освіту, мені хочеться, щоб – якщо раптом знадобиться – було нормальне медичне обслуговування. Все це маю. І все це було не так добре 25 років тому» – пояснила своє рішення письмениця-путіністка.

Крім того, Донцова поділилася інформацією про те, що її хрещений син теж перебуває у складі Збройних сил Росії, і нещодавно отримав серйозне поранення руки на війні в Україні.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...