Приклад для інших: Лілія Ребрик на відпочинку зачарувала ефектною фігурою в купальнику (фото)

Відома акторка і телеведуча Лілія Ребрик, яка разом з чоловіком і доньками насолоджується відпочинком у Туреччині, зачарувала ефектною фігурою в купальнику. Відпустка на морі став сюрпризом для артистки. Такий подарунок їй підніс чоловік на день народження, повідомляють Патріоти України.

Ведуча каналу «Україна» зізнається: вони давно хотіли поїхати у відпустку, але під час пандемії не наважувалися на подорож, щоб не підхопити хворобу. Однак в березні Лілія перехворіла коронавірусом, після чого дуже їй хотілося відпочити.

«Як я опинилася в Туреччині? Так я сама не знаю, як. Майже як у казці: відкрила очі, а я вже тут. А якщо серйозно, то Андрій скоординував все з моїми робочими графіками. Вагалися недовго, вирішили: поки є антитіла після перенесеного ковіда, то гріх ними не скористатися. Знову ж таки — після хвороби організм потребував море", — каже ведуча програми «Ранок з Україною» на своїй сторінці в Instagram.

Артистка ділиться в соцмережах ефектними фото сімейного відпочинку, демонструє яскраві літні образи й ефектну фігуру в купальнику. Лілія не приховує, що і на відпочинку займається спортом, йогою, особливе задоволення їй приносять спа-процедури.

Підписники зачаровані яскравими образами Лілії, залишають компліменти в коментарях і дякують за мотивацію тримати себе в формі.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...