"Прикро, що я з цією мерзотою грав у одній збірній": Алієв жорстко розніс Тимощука за зраду України

Колишній футболіст київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв поділився своєю думкою про Анатолія Тимощука, який після вторгнення Росії в Україну не зробив жодної публічної заяви, а також не залишив посаду асистента головного тренера санкт-петербурзького "Зеніту", передають Патріоти України.

"Чи потисну руку Тимощуку? Ні, ніколи. Навіть не хочу його прізвище чути. Людина показувала, який він патріот. Стрічки малював на своїх, б***ь, щічках. Стрінги йому треба надіти, російські туфельки-каблучки і ходити в них. Людина вибрала просто гроші. Гроші йому головне. А те, що ти вигравав Лігу чемпіонів, з прапором бігав... Ти б краще російський прапор узяв, з ним бігав. Мені дуже прикро, що я з цією мерзотою грав у одній збірній.

Я знав, що він чудовий дуполиз, завжди влізе у дупу. Який він патріот? Для нього головне - бабло. Ніхто не каже, щоб він сюди приїхав, якесь слово сказати на підтримку своєї країни. Ти народився у Луцьку. Подивися, я не знаю, спілкується Андрюха Воронін чи ні, але я їх підтримую: Рака, Ворону... Люди взяли, розірвали контракти та й годі. Очевидно, що люди переживають за країну. А цей віслюк сидить на "Газпром Арені" і підказує людям.

Є українці, а є хохляцька натура. Хохол, він такий, як у нас мародери. Ось це падло відноситься до хохлів. Ось це падло взяти, посередині стадіону "Олімпійського", і щоб кожен підходив і бив його палицею", - сказав Алієв в інтерв'ю YouTube-каналу "Бомбардир".

11 березня Тимощука офіційно викреслили з історії українського футболу. Українська асоціація футболу позбавила його всіх титулів, нагород, почесних звань і тренерської ліцензії, а також виключила з офіційного реєстру гравців збірних команд УАФ. Нагадаємо, Тимощук є рекордсменом за кількістю зіграних матчів за збірну України. На його рахунку 144 поєдинки у синьо-жовтій футболці.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...