Прикрила оголені груди поясом: Чуттєва Огнєвіч звела з розуму пікантними фото

Злата Огнєвіч розбурхує уяву шанувальників не тільки тим, кого ж вона вибере з претендентів на своє серце в "Холостячці 2", а й жаркими і відвертими знімками. Співачка знялася в зухвалій фотосесії і засвітила практично оголені груди. Чуттєвими кадрами артистка поділилася в Instagram, передають Патріоти України.

Злата зізналася, що результатами розкутої зйомки задоволена. Вона приміряла три стильних і ефектних образи. Так, зірка позувала в білому брючному костюмі, при цьому піджак вона одягла на голе тіло, прикривши груди тонким золотистим поясом. До нього вона додала ланцюг на шию і масивні сережки, а також доповнила образ високими чорними чобітьми. Волосся Огнєвіч укладені красивими локонами, а на обличчі нюдовий макіяж.

Також Холостячка приміряла чорне шкіряне плаття-боді з пишними рукавами і корсетом, прикрашене блискучими смужками, під яке одягла колготки в сітку. Волосся вона зібрала в хвіст і зробила акцент у вигляді великих сережок-кілець.

Третій лук вийшов сексуальним і чуттєвим. Злата постала в чорному кроп-топі і спідниці з високим розрізом, оздобленій сріблястими смужками. Вона доповнила аутфіт високими чорними чобітьми, а на руки одягла прозорі чорні довгі рукавички. Зібране в хвіст волосся співачка прикрасила сріблястим обідком.

Прикрила оголені груди поясом: чуттєва Огнєвіч звела з розуму пікантними фото

Злата Огнєвіч приміряла три ефектних образи в сміливій зйомці (фото: instagram.com/zlata.ognevich)

"Кожна зустріч - невипадкова. Я вірю в тяжіння людей і крутий результат, який виникає після такого тяжіння! З якою командою мені вдалося попрацювати, просто ВАУ! Коли @natalia_dudych запропонувала ідею зйомки - я сказала так! Знаєте, як я себе тепер перевіряю? Закриваю очі і ловлю відчуття - якщо всередині відчуваю "розширення", погоджуюся або беру "на подумати". Якщо ж навпаки - все стискається всередині, я навіть не розглядаю. Це дуже добре працює", - поділилася Огнєвіч.

Захоплені шанувальники засипали артистку компліментами в коментарях.

  • Прекрасна
  • Дуже йде такий стиль
  • Прикольний поясочок
  • Вогняна Огневич
  • Оох... ВАУ! Давно мріяв бачити такі фото
  • Дуже чуттєво!
  • Богиня на всіх фото!!!
  • На всіх шикарна
  • Неймовірна!
  • Красиво і дуже сміливо!
  • Як приємно дивитися на дівчину з натуральною красою! Такою залишайся завжди!
  • Супер гаряче і неймовірно круто

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...