Примадонна у траурі: У хоспісі після ускладнень, викликаних ковідом, помер близький друг Алли Пугачової

Російський художник-сценограф, дизайнер, продюсер Борис Краснов, який влітку цього року після другого інсульту був екстрено госпіталізований в одну з московських лікарень і впав у кому, помер, зазначають Патріоти України.

60-річний почесний член Академії мистецтв помер у центрі паліативної допомоги в ніч на вівторок, 7 вересня.

Краснов, який ставив «Різдвяні зустрічі» з Аллою Пугачовою та інші численні шоу, у тому числі, для Філліпа Кіркорова і Валерія Леонтьєва, останні місяці був прикутий до ліжка через параліч та ураження мозку.

Відзначається, що перший інсульт продюсер переніс ще десять років тому — його здоров'я погіршилося після того, як Бориса Краснова запідозрили у спробі рейдерського захоплення фірми, яка займалася організацією виставок. Другий інсульт у нього стався після перенесеного ковіду.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...