"Приніс чашку кави, відкриваю двері, а там...": Оголена дружина Віктора Павліка злякала його в номері готелю

Український артист Віктор Павлік і його дружина Катерина Реп'яхова вирушили до Львова з піврічним сином Михайлом, щоб трохи відпочити, інформують Патріоти України.

Так, вони зупинилися в одному з готелів міста. У своєму Instagram Катерина поділилася роликом, на якому Павлік приносить їй в номер чашку з кавою, а сама Катя зустрічає його без одягу. Така раптова поява дружини спантеличила артиста.

"Ти злякала мене. Я відкриваю двері, а тут раз - і гола жінка переді мною стоїть", - сказав Віктор Франкович.

На такі слова Павліка Катя відповіла з подивом. Мовляв, чому він злякався своєї оголеної дружини, адже вона не чужа жінка. "Чим це я тебе злякала? Тим що гола стою? Так це ж твоя жінка, а не чужа", - сказала Реп'яхова.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...