Приносять стабільний дохід: Слава Камінська розповіла, на скільки квартир заробила у гурті "НеАнгели"

Гурт "НеАнгели" за 15 років існування здобув чималу популярність. Слава Камінська за всі гонорари змогла придбати собі 5 квартир. Вона зізналась, що сольна кар'єра вже починає приносити їй дохід. Хоч зірка більше витрачає, ніж заробляє, передають Патріоти України.

Слава Камінська про заробітки

Виконавиця поділилась, що має спонсора – ексчоловіка Едгара Камінського, який частково її підтримує. Водночас вона отримує кошти з нерухомості. За 15 років у гурті "НеАнгели" Слава Камінська змогла заробити на 5 квартир.

"Не можу сказати, що дуже багато заробляю із цих квартир, але вони є, і це дуже добре", – розповіла артистка.

На коментар ведучої про те, що Слава непогано заробляла в гурті, вона відповіла: "Ну, коли хтось витрачав свої гроші, я витрачала гроші своїх чоловіків".

Зазначимо, раніше зірка розповідала, що 5 чи 6 разів намагалась покинути гурт "НеАнгели". Те, що тримало її 15 років – це гроші. Великі гонорари давали можливість Славі Камінській забезпечувати дітей та допомагати мамі.

Також знаменитість зізнавалась, що сама продюсує свій сольний проєкт, а також сама є спонсором. Через це вона стикається з багатьма труднощами, які раніше вирішували менеджери чи продюсер.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...