Принц Чарльз відмовився вечеряти з сином: Кого та чому дуже злякався батько Гаррі

Принц Чарльз захотів помиритися зі своїм молодшим сином Гаррі, проте він не може цього зробити, оскільки боїться його дружину Меган Маркл. Британські ЗМІ повідомили, що ще 1 липня, коли в Лондоні відкривали пам'ятник принцесі Діані, принц Чарльз робив спроби помиритися з принцом Гаррі і навіть хотів влаштувати сімейну вечерю, проте був змушений змінити свої плани, передають Патріоти України.

Британські ЗМІ зазначають, що син Єлизавети II збирався повечеряти з Гаррі і налагодити відносини після скандалу, викликаного інтерв'ю, яке давали принц і Меган Маркл американській телеведучій Опри Уїнфрі. Журналісти пишуть, що принц Чарльз скасував цю вечерю в останній момент, але при цьому не назвав причину. Через якийсь час журналісти з'ясували, що Чарльз серйозно стурбований заявами Меган Маркл і боїться, що вона знову виступить з яким-небудь зверненням і зіпсує репутацію королівської родини.
Більш того, принц Чарльз впевнений, що колишня актриса може ляпнути щось зайве на публіці, що знову вкрай негативно може позначитися на ньому та інших членах королівської сім'ї. «Чарльз боїться вечері через те, що може зробити яку-небудь помилку, а герцогиня Сассекська може невірно витлумачити його дії», - заявило джерело. Потрібно згадати, що раніше експерт королівської родини розповіла, що у принца Гаррі з'явилися розбіжності з родичами ще задовго до зустрічі з Меган Маркл.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...