Принц Гаррі шокований холодним прийомом рідних і навряд чи зважиться знову приїхати до Британії, - ЗМІ

Британського принца Гаррі, який відвідав похорон свого діда принца Філіпа і вже повернувся у США до своєї дружини Меган Маркл, не надто прихильно зустріли деякі члени його сім'ї, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання Daily Express, королівський експерт Рассел Майерс розповів в інтерв'ю talkRadio, що родичі герцога Сассекського надали йому настільки холодний прийом, що він був цим навіть трохи шокований. Повідомлялося, що принца повністю ігнорували на похоронах три члени королівської родини — принцеса Анна, принц Едвард і його дружина Софі.

Майерс вважає, що Гаррі може не зважитися знову прилетіти до Британії. Хоча його присутність очікувалася на відкритті статуї його покійної матері принцеси Діани. 1 липня 2021 року їй виповнилося б 60 років. Статуя була створена на замовлення її синів — Вільяма та Гаррі. Обидва вони збиралися брати участь в церемонії її відкриття у Кенсингтонському палаці. Однак експерт припускає, що молодший принц може не приїхати до Лондона, використовуючи як привід народження своєї другої дитини. Вагітна Меган, за інформацією ЗМІ, повинна народити дівчинку на початку червня. Так що Гаррі може послатися на те, що не може залишити дружину одну з двома маленькими дітьми. Сама Меган, скориставшись вагітністю, відмовилася від поїздки на похорон Філіпа.

Расселл впевнений, що принц Вільям і Кейт Міддлтон, не дивлячись на розбіжності в сім'ї, які різко загострилися після інтерв'ю Сассексів Опрі Уїнфрі, хотіли б, щоб Гаррі повернувся.

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...

"У мене купа всього зі здоров'ям": Відомий український гуморист зізнався, як його не взяли на службу до війська

середа, 8 травень 2024, 14:30

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, що хотів піти служити. Гуморист без повістки пішов до військкомату, пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), після чого його відправили до лікарні та відмовили у службі. "Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили до...