Принц Вільям зганьбився на публіці нецензурною лайкою

Принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон

На тенісному турнірі Wimbledon принц Вільям мало не сказав матюка, коли його улюблений спортсмен припустився помилки.

На відео можна побачити, як герцог нервово поправив краватку і промовив "No, no, no, f*ck". На останньому слові трансляція обірвалася.

Варто зазначити, що вимова матюків неприпустима для члена королівської сім'ї, а тим більше на публіці. При цьому шанувальники Вільяма у соціальних мережах не засудили його за емоції.

"Як добре, що він - звичайна людина", "Я бачив це, і все, що я можу сказати, - це "ну і що". Приємно бачити, що вони можуть бути нормальними людьми", "Принц Вільям, ви людина, вам можна сваритися", - написали британці.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...