"Припустимо, звуть її Богиня": "Холостячка" Мішина та Еллерт підігріли чутки про їхнє розлучення (фото)

Українська акторка Ксенія Мішина та сценарист студії "Квартал 95" Олександр Еллерт, кохання яких зародилося на проєкті "Холостячка", підігріли чутки про розлучення, передають Патріоти України.

Так, нещодавно у мережі з'явилися чутки про те, що пара, за стосунками якої спостерігала вся країна, вже не разом. Після цього Ксенія та Сашко опублікували у своїх Instagram загадкові дописи.

Спочатку зірка серіалу "Кріпосна" оприлюднила чорно-біле фото, а в підписі поміркувала про секрет спокою та гармонійної особистості. Зірка вважає, що це – вміння спостерігати.

"За собою, за своїм життям, за подіями, які відбуваються навколо і всередині тебе. Але! Спостерігати, розуміючи, що ваше тіло, ім'я та життя - це гра за божественним сценарієм, тимчасовість, те, що швидкоплинне і непостійне! А ось справжнє ви - це ваша душа... І це вічність. Всі страждання, переживання і проблеми належать лише вашому тілу і тій грі, в яку воно грає... І коли ви приймаєте факт того, що ваша душа і тіло віддільні та існують в абсолютно різних течіях, ви абсолютно по іншому відчуваєте і керуєте собою, і, відповідно, своїм життям! Спостерігайте, приймайте, тренуйте свою свідомість і безсумнівно відчуєте цей дзен!" – написала знаменитість.

У коментарях фани писали, що ці думки Ксенія адресувала саме Еллерту. Гуморист, зі свого боку, теж не забарився і запостив чорно-білий знімок. У дописі Олександр написав про Бога та поміркував, чи є у нього дружина.

"Припустимо, є. І звуть її Богиня. Тоді у нього повинні бути і захоплення якісь, трохи повинен же він від неї відволікатися... Але ж він: в лазні помічений не був... на вейкбазі теж... доміно у дворі, ні з ким йому... футбол, думаю він не дивиться, інакше його б улюблена команда завжди вигравала... Мисливство та рибалка? Навряд чи він буде губити тих, кого створив... І ніби як ні в одному гаражному кооперативі не зареєстрований гараж на Бога... виходить, що і дружини немає!" – написав Еллерт.

Зацікавлені фани назвали ці пости "алегорією", які пара присвятила одне одному.

  • По моєму це азбука Морзе, сенс якої відомий лише Ксю і Саші, вони так своєрідним чином сімейні розборки вирішують.
  • Сашо, скоро Богиня з Хорватії приїжджає? Розберіться вже.
  • Це алегорія!!! Видихався трохи. Ксюша його, схоже, перевикористала.
  • Цікава відповідь на вчорашній допис Ксю.

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...