"Припиніть нас ґвалтувати": На червоній доріжці у Каннах гола активістка влаштувала акцію на підтримку України

На червоній доріжці Каннського кінофестивалю на прем'єрі фільму Джорджа Міллера "Три тисячі років туги" у п'ятницю, 20 травня, гола активістка влаштувала акцію протесту на підтримку України. Зокрема, вона розфарбувала свій тулуб, зобразивши на ньому український прапор, та написала чорною фарбою "Припиніть нас ґвалтувати", передають Патріоти України.

Жінка вийшла на килим, а потім поспішно зняла одяг і почала кричати, перш ніж її швидко забрала охорона, пише Deadline. На ногах та паху активістки була червона фарба у вигляді слідів від долонь, яка символізує кров. Зі свого боку видання Jezebel повідомляє, що активістка належить до SCUM, колективу французьких феміністок.

"Жінки є першими жертвами війни, яку ведуть чоловіки. Нагадуємо, що військове сутенерство та військове зґвалтування, які є частиною волі Росії знищити український народ, є злочинами проти людства. Зґвалтування жінок не повинно бути способом для солдатів осквернити свого ворога", – йдеться у заяві SCUM.

Активістки протестом хотіли нагадати Європі та решті світу, що бездіяльність та заплющування очей на звірства російських військових є формою співучасті.

"Ми нагадуємо, що на війні, як і в мирний час, жодна жінка не має продаватися, жодна жінка не має бути зґвалтована, жоден чоловік не має права колонізувати та комерціалізувати наші тіла", – додали феміністки. Зазначається, що охорона одягла активісту в пальто і зняла її з червоної доріжки перед прем’єрою фільму Міллера. Представники фестивалю поки що не надали коментарів.

"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...