Приречена? У співавачки МакЅим виявили запалення мозку і нирок крім пневмонії, лікар прокоментував її стан

Російські ЗМІ опублікували нову інформацію про хворобу МакЅим, яка з коронавірусом лежить на апараті ШВЛ в московській лікарні, передають Патріоти України.

За інформацією видання LifeShot, в їх розпорядженні опинилися знімки КТ, яке робили МакЅим. Російські журналісти звернулися до терапевта Андрія Звонкова, щоб розшифрувати останні КТ, проведених співачці.

Лікар повідомив, що бачить запалення в легенях, нирках в мозку. "Перш за все, в легенях описано плеврит. Найчастіше він викликаний бактеріальною інфекцією, і, найімовірніше, у неї це на тлі ковідної пневмонії. Коли закриваються судини, що закриває й легені, що викликає вторинне бактеріальне запалення. Це серйозне ускладнення при запаленні легенів, що викликає дихальну недостатність, тобто коли легені не можуть працювати.",- розповів він.

Він виявив ознаки пієлонефриту - запалення нирок. "Пієлонефрит - це запалення тканин нирки в області чашково-мискової системи. Це неприємне явище, але зустрічається при коронавірусі, це як вторинне ускладнення", - пояснює лікар. На знімку голови терапевт виявив запалення шлуночків головного мозку - полісинусит.

"Але зазвичай на тлі застосування антибіотиків з цією інфекцією вдається впоратися. Сподіваюся, що на антибіотиках і крапельницях лікарям вдасться витягнути її, але це довгий процес. Це все досить небезпечно, але раз вона ще жива, значить, у неї є всі шанси ЖИТИ. У молодих завжди шанси більші", - підкреслив він у фіналі.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...