Привернути увагу всього світу: Голлівуд запросив президента Зеленського взяти участь у церемонії вручення "Оскара"

Голлівудська актриса та стенд-ап комік Емі Шумер запропонувала президенту України Володимиру Зеленському взяти участь у церемонії Оскар, яка відбудеться 28 березня. Вручення премії Оскар вперше за довгий час пройде з ведучими, роль яких дісталася Емі Шумер, Реджині Холл і Ванді Сайкс, передають Патріоти України.

На ток-шоу у актриси Дрю Беррімор, Шумер розповіла, що запропонувала продюсерам включити в програму церемонії виступ президента України Володимира Зеленського. Вона бачить в цьому відмінну можливість привернути увагу громадськості до війні в Україні.

"Я думаю, що це чудова можливість, принаймні, прокоментувати пару речей. У мене є кілька жартів, які підкреслюють поточний стан. Я маю на увазі, що відбувається так багато жахливих речей, що важко зосередитися на одній з них. Насправді я запропонувала цю ідею продюсерам, я хотіла знайти спосіб підключити Зеленського по супутнику, або зробити відеозапис, просто тому що Оскар дивляться багато людей",- пояснила своє рішення актриса. Відповідь продюсерів Оскара поки не відома. Також не відомо, чи розглядає президент Зеленський цю пропозицію всерйоз.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...