"Пугачова не ревнує?": Галкін фліртував зі співачкою Валерією, фани обурені (відео)

Російський артист Максим Галкін зняв на відео свій флірт зі співачкою Валерією, яка регулярно порушує кордони України та відвідує окупований РФ Крим. Чоловік Алли Пугачової не соромився робити худенькій колезі компліменти та весело з нею загравав, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Instagram Галкін показав фрагмент розмови з Валерією і не забув передати "привіт" її чоловікові. Чоловік Пугачової бере участь у зйомках нового проекту, де також залучена і Валерія. Співачка похвалилася фігурою і покрутилася в міні-сукні перед артистом, на що він захоплено відреагував компліментами.

Як зазначили коментатори, худенька артистка занадто сильно акцентувала увагу на своєму вбранні та часто безглуздо сміялася під час люб'язностей з Галкіним. Сам артист отримав чимало критики.

"А Пугачова не ревнує?", "як не соромно, при живій дружині слину пускати на інших!", "Валерія теж хороша, скрізь хвостом крутить", - користувачів обурив флірт Галкіна і співачки.

Сам артист згадав про Пугачову під час спілкування з Валерією. Він зазначив, що піджак, який розкритикувала співачка, йому купила дружина. Втім, навіть це не врятувало Галкіна від обурення фанатів - фани відзначили, що артисту варто приділяти чужим жінкам менше уваги.

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...

Творять дива! Злата Огнєвіч розповіла про п'ять "ритуалів краси", які доступні кожній дівчині

четвер, 18 квітень 2024, 6:56

Злата Огнєвіч - популярна співачка і просто чарівна жінка, яка у свої 38 років виглядає як молоді дівчина, адже має певні ритуали догляду за собою, передають Патріоти України з посиланням на Instagram-допис артистки. Які правила краси має Злата Огнєв...